Är du sugen på att skaffa dig en egen swimmingpool, klicka här. Då kommer du till Poolmakarna. Hos dem finns det en mängd olika möjligheter för dig som vill ha en pool. Dels kan de bygga den åt dig, bygga delar av den eller leverera allt du behöver så att du kan bygga den själv. De har:

  • Poolpaket med helentreprenad
  • Poolpaket med delentreprenad
  • Poolpaket för dig som vill bygga själv

Det är inte fel att ha en alldeles egen swimmingpool hemma. Det gör att du och din familj kan bada när ni vill!

Vilken pool passar hemma hos dig?

En swimmingpool är något som uppskattas av både barn och vuxna. Den kan användas för att ta ett välbehövligt morgondopp i, för att barnen ska kunna plaska och leka eller för att du ska kunna simma och träna. När du ska välja en pool, så kan det vara bra att fundera på vissa saker. Det finns ju en hel del varianter av pooler idag. Fundera på vad för form den ska ha samt vad för storlek. Mycket av detta styrs ju av hur stor plats du har hemma.

Känner du att du vill bygga din pool helt på egen hand, så kan du välja ett smart poolpaket för det hos Poolmakarna. Men de kan även hjälpa dig att bygga den om du föredrar det. Antingen att de tar hand om hela bygget eller att ni delar på det.

Du bör även se till att köpa till bra tillbehör för swimmingpoolen så som en poolrobot som håller poolens botten ren samt ett pooltak som skyddar poolen på ett bra sätt.